Lifecoaching

Als lifecoach bekijk ik samen websitefoto 2 met jou hoe je het beste uit je leven kunt halen. Ik betrek daarbij alle levensgebieden die voor jou belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld relatie, werk, familie, financiën, persoonlijkheid en geloof . Al deze levensgebieden worden op elkaar afgestemd en het vinden van een juiste balans ertussen is mijn specialiteit als lifecoach. Hierdoor zul je gelukkiger in het leven komen te staan.

Vragen die bij lifecoaching aan bod komen zijn: Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik? Om antwoorden te vinden op deze vragen is bewustwording en zelfkennis van groot belang, hiermee gaan we dan ook samen aan de slag in de sessies. We houden ons nu minder bezig met het verleden of met de problemen uit het verleden dan in counseling, we kijken meer vooruit, naar de toekomst, naar wat je wil bereiken en waar je naartoe wil.

Lifecoaching leent zich uitstekend voor het inzetten van o.a. het ‘Kernkwadranten spel’ van Daniel Ofman, en het ‘Spel der Godinnen’ van Machteld Stakelbeek (voor meer informatie: www.speldergodinnen.nl)
Het ‘Kernkwadrantenspel’ is door middel van het onderzoeken van je kwaliteit, valkuil, allergie en uitdaging, een unieke en inspirerende manier om jezelf en anderen te leren kennen.
Het ‘Spel der Godinnen’, coachingskaarten voor vrouwen, laat de godinnen in jou spreken en brengt je op een diepere laag, daar waar je de antwoorden in jezelf kunt vinden.