Over mij

Ik ben Yvonne Bosman, websitefoto 3 geboren (1964) en getogen in Dordrecht en dus een echte ‘schapenkop’ zoals de Dordtenaren ook wel genoemd worden.
Na een tijdje zelf onder begeleiding te zijn geweest van een psycholoog is mijn passie ontstaan om ook zelf anderen te kunnen begeleiden en weer dichter bij zichzelf te brengen. Na het volgen van de opleiding Psychosociaal counselor bij het NHA/Psychodidact, werd mijn gevoel om een eigen praktijk te gaan starten alleen maar sterker. Sinds 2016 heb ik dan ook mijn eigen praktijk ‘Bosman Counseling en Coaching’, en is een droom werkelijkheid geworden.

Na deze opleiding heb ik nog diverse cursussen/trainingen gevolgd, zoals EMDR (bij NEM-academie), lifecoaching (bij Civas) en wandelcoaching (bij Atma Instituut).
Als ‘ervaringsdeskundige’ op verschillende vlakken ben ik in staat jou te begeleiden en je een spiegel voor te houden waardoor ook jij tot vele inzichten kan komen.

Mijn eigen coming-out periode is één van de zwaarste perioden in mijn leven geweest, ik heb er dan ook jaren over gedaan om ‘uit de kast’ te komen. Ook het geloof speelde hierin een grote rol. Het waren jaren van grote eenzaamheid en zelfontkenning die, helaas achteraf gezien, niet nodig waren geweest.
Daarom zou ik ze ook jou graag besparen en door met mij, als gelijkgestemde, in gesprek te gaan kun je het hele proces versnellen en wordt het allemaal minder zwaar. Herkenning en erkenning zijn dan ook sleutelwoorden bij mijn hulpverlening aan jou als LHBT’er en dit wordt vaak als een extra steuntje in de rug ervaren.

Verder sta ik open voor een ieder die gemotiveerd is aan zichzelf te werken, dus zit je ergens mee waar je zelf niet zo goed uitkomt, blijf er dan niet mee lopen maar bel of mail mij om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.